Magnetrans®
ZA POSTEPENI EFEKAT I DUGOTRAJNU PRIMENU

Magnetrans® je dodatak ishrani, koji omogućava dostizanje preporučenog dnevnog unosa magnezijuma i održavanje fizioloških funkcija organizma.
Radi lakšeg pamćenja, podelićemo sve ciljne grupe na osnovu 4 glavna područja primene:

Sportisti i rekreativci

Magnetrans® doprinosi boljem i efikasnijem stvaranju energije i kao takav se preporučuje nakon fizičkih aktivnosti. On omogućava brži oporavak organizma i smanjenje umora i iscrpljenosti. Sa druge strane sprečava pojavu grčeva u mišićima.
Dakle, Taman za sportski dan.

Osobe sa oboljenjima srca i krvnih sudova, stariji i dijabetičari

Magnetrans® normalizuje srčani ritam, snižava krvni pritisak i održava tonus krvnih sudova. Takođe doprinosi i regulaciji povišenog šećera, Taman bez šećera.

Za lepši pol

Magnetrans® se uz kalcijum i vitamin D koristi u prevenciji osteoporoze, ublažava tegobe vezane za PMS i posebno se savetuje u trudnoći jer sprečava kontrakcije, snižava povišeni krvni pritisak i sprečava pojavu grčeva u nogama koji su izraženi kod trudnica. Ne treba zaboraviti još jedan blagotvorni efekat, a to je normalizacija probave, naročito u poslednjem trimestru trudnoće.
Magnetrans® – Taman za mamin dan.

Svakodnevni stres, glavobolje i poremećaji sna

Magnetrans® doprinosi smanjenju osetljivosti na svakodnevni stres i smanjuje učestalost glavobolja kod osoba sa migrenom. Dakle, za osobe sa povećanim psihičkim naporima, zaposlene, studente
Magnetrans® – Taman za stresan dan.
 • Kako se upotrebljava Magnetrans®?
  Jednom dnevno, sadržaj jedne kesice rastvoriti direktno u ustima.
  Magnetrans® ima farmaceutski dizajn prilagođen načinu života savremenog čoveka. Magnetrans® je pakovan u pojedinačnu kesicu. Lako je prenosiv kako bi uvek bio uz osobu kojoj je potreban. Upotreba je jednostavna - bez vode i bez dodira rukom.
  Magnetrans® ima prijatan ukus i osigurava dnevne potrebe unosa magnezijuma.
  Magnetrans® ne sadrži šećer, tako da ga mogu uzimati i pacijenti sa dijabetesom.
 • Trajanje terapije/upotrebe
  Magnetrans i Magnetrans duo-aktiv su dodaci ishrani, stoga dužina upotrebe nije tačno definisana. Pri dnevnom unosu magnezijuma u dozi od 375mg (Magnetrans) i 400mg (Magnetrans duo-aktiv) upotreba nije vremenski ograničena.
 • Gde se ne preporučuje suplementacija?
  Kod pacijenata sa mijastenijom gravis i kod pacijenata sa bubrežnom insuficijencijom.
 • Dodatak ishrani sa optimalnim formulacijama magnezijuma koje se dobro podnose. Posebno pogodan za primenu kod dijabeticara.
  Dodatak ishrani sa optimalnim formulacijama magnezijuma koje se dobro podnose. Posebno pogodan za primenu kod dijabeticara.
  Najčešće postavljena pitanja
  Pogledajte najčešće postavljena pitanja i odgovore o Magnetransu®.
  Dodatak ishrani sa optimalnim formulacijama magnezijuma koje se dobro podnose. Posebno pogodan za primenu kod dijabeticara.