Magnetrans®
Magnetrans® je dodatak ishrani, koji omogućava dostizanje preporučenog dnevnog unosa magnezijuma i održavanje fizioloških funkcija organizma.
Radi lakšeg pamćenja, podelićemo sve ciljne grupe na osnovu 4 glavna područja primene:

Sportisti i rekreativci

Magnetrans® doprinosi boljem i efikasnijem stvaranju energije i kao takav se preporučuje nakon fizičkih aktivnosti. On omogućava brži oporavak organizma i smanjenje umora i iscrpljenosti. Sa druge strane sprečava pojavu grčeva u mišićima.
Dakle, Taman za sportski dan.

Osobe sa oboljenjima srca i krvnih sudova, stariji i dijabetičari

Magnetrans® normalizuje srčani ritam, snižava krvni pritisak i održava tonus krvnih sudova. Takođe doprinosi i regulaciji povišenog šećera, Taman bez šećera.

Za lepši pol

Magnetrans® se uz kalcijum i vitamin D koristi u prevenciji osteoporoze, ublažava tegobe vezane za PMS i posebno se savetuje u trudnoći jer sprečava kontrakcije, snižava povišeni krvni pritisak i sprečava pojavu grčeva u nogama koji su izraženi kod trudnica. Ne treba zaboraviti još jedan blagotvorni efekat, a to je normalizacija probave, naročito u poslednjem trimestru trudnoće.
Magnetrans® – Taman za mamin dan.

Svakodnevni stres, glavobolje i poremećaji sna

Magnetrans® doprinosi smanjenju osetljivosti na svakodnevni stres i smanjuje učestalost glavobolja kod osoba sa migrenom. Dakle, za osobe sa povećanim psihičkim naporima, zaposlene, studente
Magnetrans® – Taman za stresan dan.
 • Kako se upotrebljava Magnetrans®?
  Magnetrans® je farmaceutski dizajn prilagođen načinu života savremenog čoveka. Magnetrans® je pakovan u pojedinačne kesice. Lako je prenosiv kako bi uvek bio uz osobu kojoj je potreban.
  Upotreba je jednostavna – granule se uzimaju direktno, bez vode.
  Magnetrans® ima prijatan ukus i osigurava dnevne potrebe unosa magnezijuma.
  Magnetrans® ne sadrži šećer, tako da ga mogu koristiti i pacijenti sa dijabetesom.
 • Trajanje terapije/upotrebe
  Magnetrans® je dodatak ishrani i ne može se definisati trajanje upotrebe. Jedna kesica dnevno omogućava optimalni unos magnezijuma u organizam.
 • Gde se ne preporučuje suplementacija?
  Kod pacijenata sa mijastenijom gravis i kod pacijenata sa bubrežnom insuficijencijom.
 • Najčešće postavljena pitanja
  Pogledajte najčešće postavljena pitanja i odgovore o Magnetransu®.